Ernæringsassistent eller anden relevant køkkenfaglig uddannelse søges til vores køkken

Tryllestien er en kombineret institution på to matrikler med to køkkener. Der er ligeledes ansat en køkkenmedarbejder i det andet hus, som tilbereder mad til ca. 52 børn og du kan glæde dig til et tæt samarbejde på tværs af husene, hvor I bl.a. udarbejder fælles madplaner, som er ens for begge huse, videns deler og inspirerer hinanden.

Under sygdom og ferie skal du også kunne tilberede/ varme mad til det andet hus. Du skal kunne håndtere, at der kommer både børn og voksne i/ ved køkkenet i løbet af dagen.

Vi tilbyder:

  • Et lille roligt hus med et dejligt køkken.
  • Et tæt samarbejde med køkkenmedarbejderen i Tryllestien hus 2, det pædagogiske personale og ledelsen.
  • Indflydelse på planlægning af egen arbejdsdag.
  • Velfungerende institution med et godt arbejdsmiljø, som vi alle er ansvarlige for at vedligeholde.
  • En stabil personalegruppe, der har været her i mange år, en flok skønne børn, samt en god forældregruppe, der sætter stor pris på vores madordning.
  • Arbejdstid fra 8-14 alle hverdage, fast (selvbetalt) fri mellem jul og nytår, de 3 dage op til påske og dagen efter Kr. Himmelfart.
  • Guldmærke i økologi, som vi forsøger at få til at gå op med at købe lokale produkter.
  • Køkkenmøder en gang i kvartalet med kolleger fra de øvrige institutioner i Hvidovre.

Du har:

  • Relevant køkkenfaglig uddannelse.
  • Humor og godt humør.
  • Opdateret viden om ernæring til målgruppen.
  • Erfaring med indkøb og planlægning af kost til 0-6-årige.
  • Mestrer dansk både skriftligt og mundtligt.
  • Kendskab til og overblik over kostbudget og forbrug og kan overholde et budget, samt få det til at gå op med høj økologiprocent, bæredygtighed og minimering af madspild.
  • Har hygiejnekursus og kan sikre et højt hygiejnemæssigt niveau i køkkenet.
  • Godt overblik og evne til at organisere dit arbejde og planlægge langsigtet.
  • Selvstændig, ansvarsbevidst, fleksibel og mødestabil.
  • Gode samarbejdsevner, hvilket du skal med ledelsen og det pædagogiske personale om pædagogikken i forbindelse med maden, menuplanlægning og Tryllestiens Mad og Måltidspolitik.
  • Erfaring med at udføre egenkontrol digitalt, samt it-kendskab, så du kan bestille varer via vores indkøbssystem og lægge billeder af maden på vores forældre intra.

Hovedopgaver:

  • Tilberedning af varieret mad der passer til målgruppen i forhold til de ernæringsmæssige anbefalinger og den gode smag. Det drejer sig om formiddags mad kl. 9.00, frokost som er kolde eller varme retter, samt eftermiddagsmad f.eks. hjemmebagt brød med frugt eller grønt til, og så skal der være lækkert brød i køkkenet, som det pædagogiske personale hver dag kan anrette til børnenes morgenmad.
  • Anretning samt præsentation af maden.
  • Tilberede kaffe og te til personalet, samt til møder henover dagen.
  • Menuplanlægning med udgangspunkt i årstidens frugt og grønt.
  • Bestilling, indkøb og modtagelse af råvarer gennem kommunens indkøbsaftaler. Dette foregår digitalt.
  • Sørge for, at der altid er basisvarer tilstede i køkkenet.
  • Opvask efter tilberedning samt af service fra dagen.
  • Rengøring af køkkenregionen og inventaret i denne - køleskabe, frysere, samt kolonialdepot.
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af egenkontrol og risikoanalyse digitalt.
  • Inden afholdelse af ferie, forberede mad til fryseren i samarbejde med anden køkken kollega.
  • Sørge for, at der altid er boller/ brød, pålæg og mad i fryseren i tilfælde af sygefravær, samt til spontane ture.
  • Overholdelse af udmeldte budget til køkkenet.
  • Samarbejde med ledelsen, køkkenmedarbejder i det andet hus og øvrige medarbejdere.
  • Tager socialt ansvar og er villig til i perioder at tage borgere i praktik, jobafklaring, løntilskud og i EGU- uddannelse.
  • 1-2 gange årligt deltage på relevante aftenmøder med de øvrige ansatte i Tryllestien.

Ansættelse

I forbindelse med ansættelse i Hvidovre Kommune indhentes der børne- og straffeattest.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst for området.

Yderligere informationer kan fås hos leder Annette Bonibay på 36786415 eller souschef Heidi Herrun på 36490051.

Send os en ansøgning, der beskriver, hvem du er sammen med dokumentation for relevant uddannelse og erfaring. Vi ser frem til at høre fra dig.

Mange hilsner

Børn og voksne i Tryllestien.